Skip to content

Doe’s Normaal!

En ontdek het buitengewone in jezelf!

Doe’s Normaal!

En ontdek het buitengewone in jezelf!

Rob de Vries

Krachtig en Uniek: Innovatief, Creatief, Ondernemend. Probleemoplossend denker met enthousiasme en motivatie. Oog voor Detail, sociaal, altijd Behulpzaam. Mijn kwaliteiten beschrijven niet alleen mij, maar ook mijn impact op anderen en mijn voortdurende groei als professional en individu.

Wij gaan verder dan het gewone en omarmen het buitengewone met een vleugje lef.

Bij ons draait het niet om het gangbare wat iedereen van je verwacht, maar om het ontdekken van jouw eigen onverschrokkenheid en kracht.

Doe’s Normaal! is de plek waar “anders zijn” normaal is en waar we je uitdagen om de heldhaftige kant van jezelf te omarmen.

Bereid je voor op een reis vol avontuur en zelfontdekking, waar we normaal doen, maar dan op onze eigen manier. Hier draait het niet om volgen, maar om leiden. Laten we de grenzen van het alledaagse verleggen en samen ontdekken wat er gebeurt als we gewoon eens lekker eigenwijs zijn.

Dus, durf jij te zijn wie je bent en jezelf te ontdekken? Stap dan binnen bij Doe’s Normaal! en ontdek het buitengewone in jezelf. De reis begint hier, en het wordt allesbehalve gewoon!

De drie stappen naar verandering!

1
Inschrijven

Vul hier het inschrijfformulier in

2
Intake

Samen maken we (vrijblijvend) een afspraak

3
Aan de slag!

Hup, aan het werk, laten we je shit regelen!

Intake formulier

    Ben jij tussen de 12 en 25 jaar en voelt het alsof niemand je écht begrijpt? Voel je je vaak ‘anders’, alsof je niet helemaal past in het plaatje thuis, op school of op je werk? Misschien zit je vast in je eigen hoofd, overwonnen door angsten, eenzaamheid of het frustrerende gevoel dat je maar niet vooruitkomt. Of misschien worstel je met de knopen van Autisme of AD(H)D, een gebrek aan zelfvertrouwen, of vind je simpelweg geen vreugde in de dingen die je doet.

    Kom je steeds weer in de problemen met je ouders, of is het een uitdaging om vrienden te maken en te houden? Wil je eindelijk eens ontdekken waar je talenten liggen, weg van al dat eindeloze gezeur om je heen? Zoek je motivatie om uit bed te komen en iets van je dag te maken, of heb je soms gewoon iemand nodig om tegen aan te praten?

    Als je jezelf in een van deze situaties herkent, dan is dit traject voor jou.

    Dit is jouw uitnodiging voor een avontuur, een sprong in het diepe naar een bestaan dat meer inhoudt dan simpelweg bestaan. Stap binnen in het begin van een opwindende transformatie. Welkom bij Doe’s Normaal!, waar jouw reis naar buitengewoon begint.

    Back To Top